fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Sælger vil energioptimere huset til energimærke D, som en del af handel, samt lade 20 m3 tør brænde medgå UB!.
Denne gennemrenoverede etplansvilla på Damvænget 7 står nu klar til at danne rammen om jeres nye boligkapitel.

Del bolig

Sælger er åben for at energi optimere huset til energimærke D efter ingeniørens anvisning, som en del af købsaftalen!! Ligesom sælger vil lade 20 m2 tør brænde medgå i prisen = BILLIG VARMEREGNING I 3-4 ÅR!!.

Denne gennemrenoverede etplans-villa på Damvænget 7 står nu klar til at danne rammen om jeres nye boligkapitel – både små familier såvel som singler og par i de fleste af livets stadier. Her skal I kort sagt ikke gå på kompromis med boligen, mens beliggenheden sikrer jer en rolig, tryg og naturskøn hverdag tæt på skov, Gudenå, Langås mange muligheder for indkøb, daginstitutioner og skole - samt naturligvis tog-station, nemt til E45 og Randers Storcenter!.


Villaen har prydet adressen siden 1968, og allerede ved første øjekast vil I fornemme, at der er tale om en nyrenoveret ejendom. Huset står nemlig snorlige både ude og inde, og det egner sig således perfekt til jer, der er på udkig efter et indflytningsklart sted. Detaljerigdommen indendørs er imponerende, og det ses tydeligt, at der er kræset for detaljerne – der er således flotte gulve, hvidmalede vægge og lofter samt indbyggede loftspots. Alt dette ledsages naturligvis af stilrent og elegant interiør fra A-Z.


Velkommen indenfor. I møder først og fremmest villaens entré, og den ligger i åben forbindelse med køkkenet og vinkelstuen, hvilket skaber en let og luftig atmosfære. Køkkenet er opført i smagfulde elementer med integrerede hårde hvidevarer samt virkelig meget bord- og skabsplads. Stuen har god plads til både sofa- og spiseafdeling, og som et ekstra plus er her både indmuret pejs med nyere  brændeovnsindsats samt direkte udgang til haven, hvor det er oplagt at bygge sig en stor og dejlig terrasse. Planløsningen viser sig ligeledes med tre fine værelser, og til sidst får I et lækkert badeværelse med god bruseplads.


I bosætter jer i en lille og hyggelig landsby, der hedder Jebjerg, og her har I, som tidligere nævnt, naturen på helt tæt hold. Jeres nye hverdag bliver med andre ord rolig og tryg, men der er alligevel ikke andet end 15 minutter ind til Randers C, 8 min. til E45 og Randers Storcenter, ligesom andre større byer såsom Langå, Hadsten, Hammel og Hinnerup også befinder sig i kort køreafstand fra hoveddøren.

Damvænget 7, 8870 Langå
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
107
Grund:
796
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus