fbpx
Plantegning Zoom

KOMPLET INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ 210 BRUGBARE ETAGEMETER

Del bolig

Børnefamilien får opfyldt alle ønsker på Claudisvej 18, for her kan I overtage en gennemrenoveret ejendom, der med sine 210 etagemeter giver rigelig plads til familielivet - den ligger endda perfekt placeret på en hyggelig villavej centralt i Ikast.

Når I træder ud af hoveddøren, finder I både daginstitution, indkøbsmuligheder og skole i en radius af 500 meter, så med denne adresse bliver det nemt at få hverdagen til at gå op. Der er ligeledes gåafstand til stationen, hvor toget i samarbejde med motorvejen gør det nemt at komme til eksempelvis Herning og Silkeborg. Her får I kort sagt en virkelig attraktiv beliggenhed, som sikrer jer en nem og bekvem hverdag.

På adressen præsenteres I for en flot villaejendom opført i 1937, og den ligger på en 544 kvadratmeter stor matrikel. Der er parkeringsmuligheder foran boligen, og bagved venter der en dejlig have, som kræver minimal pasning og pleje – her kan solskinsdagene tilbringes under åben himmel, mens familiens yngste medlemmer trygt kan gå på opdagelse i nabolaget.

Allerede ved første øjekast fremgår det tydeligt, at boligen er moderniseret og istandsat - hjemmet står nemlig i en utrolig flot stand og er komplet indflytningsklar. Stueetagen byder bl.a. på entré, et elegant og rummeligt badeværelse og et stort stuemiljø med åben forbindelse til det strømlinede køkken, der er opført i stilrene materialer med alt i integrerede hårde hvidevarer. 1. salen byder på tre regulære og møblerbare værelser, og huset afrundes med den gode, højloftede og meget anvendelige kælderetage, der byder på diverse disponible rum.

Det her er uden tvivl en ejendom, der skal opleves med egne øjne, og vi byder glædeligt indenfor på en fremvisning.
Claudisvej 18, 7430 Ikast
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
544
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
1.687 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter