fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG VILLA MED DEJLIG HAVE OG 3 SOVEVÆRELSER

Del bolig

På en hyggelig og ensrettet villavej finder I denne familievenlige murstensvilla, der byder på en veldisponeret planløsning og en indflytningsklar stand. I får en bolig, der gennemgående fremstår særdeles lys og moderne med flere dejlige detaljer. Her kan man flytte ind med det samme, her mangler man intet.

Boligen lyder på 98 gode kvadratmeter, der rummer hele tre værelser, et super praktisk bryggers samt et indbydende badeværelse med både kar og brus. Dertil kommer det store, skønne alrum med et moderne køkken, der indbyder til samvær og kokkerering, samt en dejlig opholdsstue med direkte udgang til terrassen.

Også haven fungerer som det naturlige sted at samles, for I får både solrige terrasser, grønne græsplæner og ikke mindst et skønt drivhus. Her kan tomaterne dyrkes og aftensmaden nydes, mens dagen roligt går på væld.

Til huset hører desuden en funktionel carport samt to gode skure, der kan bruges til alt fra opbevaring, værksted, kreamrum eller hvad end man måtte ønske.

Med denne adresse får I et særligt trygt og rart nærmiljø, hvor I er tæt på alt det, der får hverdagen til at køre rundt. Her har I kort vej til både skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder samt tog- og busforbindelser. Altså et behageligt nærområde, perfekt til børnefamilien, der byder på alt det nødvendige og endda lidt til. Desuden bugner området af dejlige bymidter i de forskellige, omkringliggende bydele. For eksempel er det værd at besøge Lyngby Hovedgade, der byder på et væld af gode spisesteder, special- og kædeforretninger samt Magasin og velassorterede dagligvarebutikker. I området får I desuden naturskønne landskaber, der er perfekte til cykel-, løbe- eller gåture. Her kan vi blandt andet anbefale Gammelmosen og Lyngby Sø som bemærkelsesværdige udflugtssteder.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Christoffers Alle 1, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
547
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
3.186 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter