fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Indflytningskar og stemningsfuld lejlighed på en af de bedste adresser på Frederiksberg - tilmed en god stor dobbeltgarage!

Del bolig

I hjertet af Frederiksberg, på kanten af Den Grønne Sti og lige om hjørnet fra Frederiksberg Metro St., finder vi en helt fantastisk lejlighed i den helt rigtige stil med dobbeltgarage. Hvem har ikke altid drømt om en herskabelig liebhaverbolig, der folder sig ud med Frederiksbergs bedste beliggenhed? For her er højt til loftet, gulve i fletparket og en volumen, der siger spar to.

Lejligheden er fyldt med skønne elementer, der gør den til noget helt særligt, og som ikke bare har at gøre med den førnævnte perfekte beliggenhed. Næh, planløsningen rummer nemlig entré, stuemiljø i direkte forbindelse med køkken, to værelser, gangareal med skabe samt et badeværelse fra 2019 og gæstetoilet, og derudover er der brugsret til dobbeltgarage. Med sine mange skæve vinkler og funktionelle løsninger som f.eks. spots i loftet og kogeø med barplads, ja, så fremstår lejligheden gennemgående lækker og lige til at flytte ind i for den kræsne køber! Alt dette skal findes i en charmerende ejendom fra 1882, der på fuldkommen klassisk facon tårner sig op med smukke facadeudsmykninger og solide materialer.

Som en hengemt perle ligger et grønt gårdmiljø som bygningens samlingspunkt, hvor der desuden er fri adgang til Den Grønne Sti, der er et oplagt mål for den daglige løbetur. Beliggenheden må siges at sidde lige i øjet. En lønningsdag er bedst spenderet i Frederiksberg Centrets store udvalg af butikker, der har alt, hvad hjertet kan begære af dagligvareindkøb, brugskunst og tøjbutikker, og når tørsten melder sig, er der massevis af caféer, der står klar med to-go kaffe og friskpresset juice. Samtidig er der få ting, der er bedre end at slentre ned ad Falkoner Allé på en solskinsdag, og hvis benene er i god form, er det altid hyggeligt at søge mod Frederiksberg Have, Landbohøjskolens Have eller Søerne for en ekstra mundfuld frisk luft. Adressen ligger som nævnt lige om hjørnet fra Frederiksberg St., metroens nye knudepunkt, ligesom også CBS’ campusser alle er at finde i gåafstand.

Det bliver ikke bedre – kontakt os i dag for en fremvisning!

Christian Winthers Vej 3A, st.., 1860 Frederiksberg C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
109
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1882
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus