fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

UNIK funkis villa med 204 kvm bolig, 60 kvm aktivitetsrum og 2 garager på hhv. 25 kvm og 49 kvm. Villaen er højt beliggende og har på den måde en fænomenal udsigt ud over landskabet ved Hvidbjerg Strand og videre ud over Vejle Fjord med Trelde Næs på højre side og helt ud til Æbelø.

Den helt specielle udsigt kan nydes i sin fulde udstrækning fra stue og køkken/alrum på 1. salen - og ikke mindst - fra den ca. 60 kvm store tagterrasse, der fungerer som en naturlig udvidelse af det i forvejen store rum. Stue og køkken/alrum har store vinduespartier fra gulv til loft i hele husets bredde, og en stor dobbelt terrassedør forbinder terrassen med det indvendige rum.

Huset er indrettet med 1 soveværelse og 3 børneværelser. Børneværelserne findes alle i stueetagen, hvor de har tilknyttet eget badeværelse. Alle 3 værelser har dobbelte terrassedøre med direkte adgang til det store aktivitetsrum hvorfra der er udgang til baghaven. Aktivtetsrummet er forsynet med store vinduespartier og dobbelt terrassedør til baghaven. Her er der anlagt en stor træterrasse, og resten af baghaven er udlagt som græsplæne.

Forældre soveværelset har sin helt egen - og meget specielle - afdeling og indretning. Denne afdeling er placeret bag stuen på 1. sal, og fra soveværelset er der direkte adgang til en fordelingsgang, der først fører til walk-in, senere til afdeling med håndvaske, længere nede en stor bruseafdeling for to personer og til sidst toilet. Her er masser af gode lysindfald både fra siderne og via store ovenlysvinduer med bl.a. elektronisk åbne/lukkemuligheder.

Stue og køkken/alrum er ligeledes forsynet med store ovenlysvinduer, og sammen med de store vinduespartier mod udsigten, giver de rummet en ekstra dimension af det gode lysindfald. I forbindelse med stuen på 1. sal er i øvrigt indrettet ekstra toilet.

I stueetagen er der foruden værelser og badeværelse indrettet en stor entré i den ene ende af bygningen, og et bryggers/vaskerum i den anden ende af bygningen. Såvel bryggers som entré har begge indgang fra hver sin garage.

Alt i alt en praktisk og velindrettet villa, hvor der er tænkt over hverdagens udfordringer for en travl familie.


Bystedvej 19, 7080 Børkop
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
204
Grund:
900
Værelser:
9
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus