fbpx
Plantegning Zoom

FJERNVARME INSTALLERES I LØBET AF FEBRUAR - STOR FAMILIEVILLA I DET ATTRAKTIVE STENSBALLE

Del bolig

BEMÆRK! FJERNVARME INSTALLERES I LØBET AF FEBRUAR!

Kom med indenfor i en villa der kan det hele. Her får I 190 velfungerende boligkvadratmeter, et disponibelt rum på omtrent 70 m2, samt en oplagt teenageafdeling i form af den gamle garage, der er inddraget til et flot anneks med badeværelse. Boligen fordeler sig over to plan i et charmerende og velholdt hus fra 1897 med en god beliggenhed på en grøn, frodig grund i det østlige Horsens.


Lad os starte indenfor, hvor huset kan tilgås fra flere vinkler gennem det store gangareal, der binder hjemmet sammen, eller via den rummelige entré, hvorfra man også kan komme ovenpå. Husets hjerte er det rummelige køkken-alrum, der er i åben forbindelse med opholdsstuen. Her vil I få glæde af et stort, veludstyret køkken samt god plads til spisebord og sofaarrangement, der kan akkommodere hele familien. Fra stuen er der adgang til to gode disponible rum, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og slutteligt finder I i stueetagen et flot soveværelse, der deler afdeling med et enormt walk-in closet og et badeværelse med to vaske og separat brus. Ovenpå fortsætter glæderne, hvor I vil have adgang til endnu et værelse, en møblerbar repos, et stort kontor og ikke mindst endnu et dejligt badeværelse, der her råder over et fritstående badekar.

Udenfor er der anlagt flere terrasser, så der er masser af solrige pletter, I kan slå jer ned i. Det samme gælder i den store, grønne have, der prydes af et flot hængetræ, og hvor der tilmed er bygget et godt udhus, som udover et skur og plads til cykelparkering, byder på et stort beboelsesvenligt anneks med indgang til eget badeværelse.

De fleste vil kunne trives i Stensballe, hvor alle fra børnefamilien til det pensionerede ægtepar vil kunne nyde godt af den naturskønne beliggenhed nær skov og hav, det samtidigt er tæt på gode faciliteter. Med daginstitutioner, aktivitetstilbud og indkøbsmuligheder i lokalområdet, kan hverdagens gøremål klares både til fods, på cykel eller i bil. Skulle I dertil ønske et større udvalg, er Horsens midtby med masser af restauranter, butikker og gode skoler blot ti minutters kørsel fra adressen.

Her vil I ikke komme til at mangle noget!

Bygaden 75, 8700 Horsens
Pris:
2.645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
190
Grund:
761
Værelser:
7
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1897
Ejerudgift pr. md.
1.879 kr.

Sofie Sommer Kobberø

Ejendomsmægler, MDE Sofie@brikk.dk +45 61106337

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter