fbpx
Plantegning Zoom

NYBYGGET LEJLIGHED I HJERTET AF BALLERUP

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af en velindrettet og moderne lejlighed med to skønne terrasser, der med en attraktiv og central beliggenhed, ikke er til at stå for. Boligen passer perfekt til et par, den lille familie eller jer, der leder efter en delevenlig lejlighed.

Her træder I ind i en fin entré, der fører jer direkte videre til boligens hjerterum, hvor der venter jer et lækkert, rummeligt køkken-alrum i et pænt, tidløst design og med alt i hårde hvidevarer. Gå direkte videre til den hyggelige stue, hvor I nemt indretter et skønt sofahjørne. I både køkken-alrum og stue er store, brede gulv-til-loft vinduer, som sørger for et naturligt og behageligt lysindfald. Badeværelset har et moderne design og er indrettet med en separat brus samt plads til vaskefaciliteterne. Derudover byder boligen på to gode værelser, der gør boligen særdeles delevenlig.

Den 103 kvm store lejligheden findes i en ny ejendom fra december 2021. Her kan I nyde hele to skønne terrasser, hvor I tilgår den ene fra køkken-alrummet og den anden fra det ene værelse. Begge terrasser kan indrettes med møbler. Den østvendte, så I kan nyde morgenkaffen og den vestvendte, så I kan nyde dejlige solrige aftener. Derudover kan I nyde fire fælles tagterrasser, den ene i samme opgang, som bliver et hit på de solrige dage.

I dette område får I det bedste fra begge verdener! Ballerup byder på smukke naturskønne områder, skoler, restauranter, caféer og forskellige dagligvarebutikker, og alt dette finder I i gåafstand. Blot 100 meter fra ejendommen finder I både byens gågade og Ballerup Centret, med biograf, shopping muligheder, dagligvarebutikker samt, adgang til S-togsstation med mulighed for at komme direkte ind til København. Trods den centrale placering er lejligheden lydstille, så der ingen støjgener er fra omgivelserne. Derudover er der knap en kilometer til motorvejen, så her er der rige muligheder for at pendle. Her får I uden tvivl en ukompliceret hverdag.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Bydammen 31, 1. th., 2750 Ballerup
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
103
Værelser:
3
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
3.068 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter