fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSES LEJLIGHED I HJERTET AF HØRSHOLM

Del bolig


Inde midt i Hørsholm skal vi i dag se nærmere på en toværelses lejlighed, der beviser, at et hjem i det nordsjællandske ikke kun er forbeholdt velhavende familier. Her er nemlig perfekte betingelser for den studerende, førstegangskøberen eller den unge med forældre, der vil gøre en god investering, for lejligheden er lys, indbydende og endda også delevenlig. Ejendommen er ved at få nyt tag som en del af den løbende vedligeholdelse.
 
Kvadratmeterne fordeler sig ud over en klassisk planløsning med den typiske fordelingsentré som velkomstkomité, hvorfra der er adgang til alle boligens rum. Efter at have hængt jakken på bøjle i det indbyggede skab, kan turen fortsætte hen, hvor man ønsker. Kommer man hjem med dagligvareindkøb, ligger køkkenet lige på højre hånd med tidløse elementer, alt i hårde hvidevarer og godt med opbevaringsplads, og her kan yderligere indrettes med en lille spisekrog eller endnu flere reoler til smukke drikkeglas, serveringsfade eller mel og pasta.
 
Modsat køkkenet ligger den store stue, der er hele lejlighedens omdrejningspunkt. Rummet er voluminøst og let at indrette, og så kan man ikke undgå at bemærke, at der er dobbeltdøre mod en stor, lækker altan mod vest, der forlænger rummet ud mod det grønne. Altanen er stor nok til, at man nemt vil kunne invitere flere venner forbi til vin på sommeraftener, hvorfra man kan nyde solnedgangene på det ugenerede udeareal.
 
Soveværelset præsenterer sig med god plads til seng og garderobeopbevaring, og lejligheden afrundes af et pænt flisebadeværelse, som både har separat bruseniche og terrazzogulv.
 
Ejendommen fra 1962 udemærker sig ved, at der ganske tydeligt er passet godt på bygningen med bl.a. løbende renoveringer ude og inde. Udover at have grønne fællesområder og gode parkeringsmuligheder til rådighed for beboerne, ligger den også helt perfekt placeret i Hørsholm, centralt, men tilbagetrukket. Man skal faktisk bare om hjørnet for at nå butiksudvalget i Hørsholm Midtpunkt, og på ingen tid kan man cykle til kysten, Kystbanen og Folehaven Skov. De, der har en hverdag i København, kan desuden nå Indre By på en halv time i bil.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
 
Bybjergvej 11, 2. th., 2970 Hørsholm
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus