fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG FAMILIEVILLA I NØRRE HVALSØ

Del bolig

Lige nord for Hvalsø ligger den lille landsby, Nørre Hvalsø, som I fremover kan kalde hjem. En adresse her i landsbyen giver jer det bedste af to verdener, for I bor i en hyggelig kulisse med gadekær og åbne marker, men I har samtidig gå- eller cykelafstand til alle de daglige gøremål i stationsbyen. I en radius af kun 1,1 kilometer fra hoveddøren finder I både indkøb, pasningstilbud, lægehus, fodboldbane og station, og takket være den korte vej til toget, har I nem adgang til eksempelvis jobbet i Roskilde. Derudover har børnene kun 5-10 minutter på cykel til Hvalsø Skole, så jeres nye adresse, Byager 4, vil gøre det nemt at være børnefamilie.

Adressen tilsættes en villa, der ligeledes passer perfekt til børnefamilien. Huset er opført i 1962, og det har selskab af både nogle praktiske udhuse, et stort værksted til hobbylivet og en herlig have til sommerdagene. Mellem huset og værkstedet finder I et flisebelagt gårdhavemiljø, der giver plads til en dejlig terrasse, og derudover kan I indrette haven med små hyggekroge, der lader jer følge solen dagen lang.

Indendøre venter jer 178 kvadratmeter, der sørger for rigelig plads til familielivet. Et rummeligt bryggers giver jer adgang til en oplagt børneafdeling, der ligger separat; her finder I to fine værelser samt et badeværelse. Bevæger I jer videre gennem huset, møder I endnu et badeværelse og yderligere to store værelser, så planløsningen lader intet tilbage at ønske. Drømmer I derudover om et hjemmekontor, kan det oplagt indrettes i det disponible rum, der ligger med forbindelse til stuen.

Hjemmets opholdsrum tæller et spisekøkken samt en skøn stue, og der kan nemt åbnes mere op mellem de to rum, hvis I ønsker jer ét stort leverum. Der er i det hele taget mulighed for, at I kan flytte ind og løbende sætte jeres eget præg på rummene. Slip fantasien løs!

Velkommen hjem til Byager 4.
Byager 4, 4330 Hvalsø
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
178
Grund:
702
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
2.757 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter