fbpx

SOLGT! Det dejligste hjem til børnefamilien - skolen som nabo!

Del bolig

Det dejligste hjem til børnefamilien - skolen som nabo!

Som børnefamilie finder I næppe skønnere rammer for jeres nye tilværelse end her i Bruunshåb. I befinder jer kun ti minutters kørsel fra det inderste centrum af Viborg, men her i Bruunshåb er bylivet erstattet af fred, ro og den smukkeste natur. Byen udgør en del af Viborg Naturpark, og den er omgivet af både Mølleåen, de mange små søer og ikke mindst de frodige skovområder, som fremover vil være destinationen for jeres utallige familieudflugter. Her kan I altså få opfyldt drømmen om at flytte familien helt tæt på naturen og den friske luft, men det betyder ikke, at I skal gå på kompromis med afstanden til de daglige gøremål, for I bliver naboer til Bruunshåbs helt egen skole - og der er også kun få skridt til byens daginstitution og sportshal, så det bliver nemt at få hverdagens kabale til at gå op.

Adressen er altså som skræddersyet til jer med børn, og det samme er boligen! På Bruunshåbvej 6 bliver I taget godt imod af en klassisk 60’er-villa, som står helt klar til nye ejere, der vil udfolde tilværelsen med både et hyggeligt hverdagsliv og fremtidige familiefester. I kan flytte direkte ind, for siden opførelsen i 1969 er der foretaget en lang række forbedringer, så I overtager en lys, lækker og moderne familiebolig.

Udadtil fremstår huset pænt og velholdt, og bag de gule murstensmure venter jer 142 kvadratmeter, der opfylder alle børnefamiliens typiske ønsker; der findes et bryggers til alt det praktiske, I får et stort badeværelse, og husets tre gode værelser ligger helt optimalt i deres egen afdeling. Det største værelse er oplagt som forældresoveværelse, og her er der desuden gjort plads til garderoben i den indbyggede skabsvæg.

Noget af det, der ofte står allerhøjest på ønskelisten, er det åbne opholdsrum med køkken-alrum og stue ud i ét - og det skal I heller ikke snydes for! Dette opholdsmiljø bliver hjemmets naturlige samlingssted med plads til hygge, samvær og familiestunder. I vil forelske jer i køkkenet, der bærer tydeligt præg af en moderne opdatering, for helt i tråd med tidens tendenser er det indrettet med hvide, grebsfrie elementer, og de skaber kontrast til den sorte bordplade.

Der er allerede rigeligt at glæde sig over, men der er mere endnu, for der venter jer også nogle bonuskvadratmeter i den flotte udestue, hvor lyset strømmer ind alle vegne - der er både ovenlys, og hele facaden udgøres af vinduespartier, så det føles, som om I allerede befinder jer i haven. Herude slutter turen af med manér, for I får den perfekte have til børnefamilien; der er græs til børnenes havespil og fodboldkampe, og samtidig kan I nyde alle de mange soltimer på den sydvendte fliseterrasse.

Velkommen hjem til Bruunshåbvej 6!
Bruunshåbvej 6, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
142
Grund:
911
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lone Monberg Nyrup

Ledende Ejendomsmægler lone@brikk.dk +45 22909626

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter