fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Flot nyistandsat 2-værelses lejlighed, med dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og en skøn altan på 11 m2. Lejligheden fremstår fuldstændig indflytningsklar med helt nyt køkken, ny behandlede massive trægulve, fuldspartlede og nymalede betonvægge, samt et helt nyt badeværelse. Kort sagt "flot og lige til at flytte ind i". Man bydes velkommen i en rummelig entré med et helt nyt stort gaderobeskab til sko og overtøj og lign. Entréen giver adgang til det flotte badeværelse, som er helt nyt og har nye gulv- og vægklinker, ny vask og skabselement, nyt toilet og ny bruseafskærmning inkl. nyt brusearmatur m.v. Fra entréen adgang til lejlighedens store dejlige lyse stue, hvorfra der er udgang til den gode og rummelige altan, som har udsigt til grønne fællesarealer. Lejligheden har et helt nyt og eksklusivt køkken med flotte højglans skabselementer i lækkert design. I køkkenet er så god plads, at der nemt kan stå et spisebord til 3-4 personer. Det er muligt, at gøre lejligheden delevenlig ved at etablere en let gipsvæg i stuen, således at der dannes et værelse og en mindre fælles stue. Forældrekøb er tilladt. Til lejligheden hører et pulterrum på 5 m2, som befinder sig i kælderen. Lejligheden er beliggende i et eftertragtet og attraktivt område, hvor du er i gå-afstand til dagligvare butikker, Bellevue Strand og til Strandvejens restauranter og caféer. Fra lejligheden er nem adgang til offentlig transport på Grenåvej eller Nordre Strandvej. Fra lejligheden har du en virkelig smuk cykeltur langs vandet til Aarhus City, Trøjborg eller Aarhus Universitet. Ejerforeningen er velfungerende, og byder på mange faciliteter. Du får som ejer brugsret til fælles vaskeri, cykelkælder, hobbyrum og en gildesal med køkken, wc og bad. Derudover over har du adgang til store grønne områder og et stort parkeringsareal med gratis p-pladser. Ejerforeningen har ansat viceværter, der sørger for det praktiske i området og foreningen.

Fælles-private pakeringspladser, eget pulterrum, vaskeri, mulighed for leje af selskabslokale i blok C m.v. Husdyr: Hund tilladt, hvis ej til gene. Kat er ikke tilladt. , Forældrekøb: Tilladt og Tv/internet: YouSee (lille tv-pakke er valgt)


Brobjerg Parkvej 77, 1., 8250 Egå
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus