fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Luft omkring hjemmet. Natur så langt øjet rækker. To plan med mulighedsrig have. Praktisk ekstra bebyggelse på grunden. Ikke langt til Danmarks næststørste by. Det lyder jo meget godt, ikke?

Del bolig

Luft omkring hjemmet. Natur så langt øjet rækker. To plan med mulighedsrig have. Praktisk ekstra bebyggelse på grunden. Ikke langt til Danmarks næststørste by. Det lyder jo meget godt, ikke? Al dette har man nu mulighed for at erhverve sig lige her i det østjyske. 

Husets stueplan byder på en rummelig stue, hvor der er god plads til både TV- og spiseområde, og så er rummet i god forbindelse med haven, idet der er direkte udgang til terrassen. Boligens køkken fremstår pænt og hyggeligt, og her er der masser af skabsplads til alt fra den store bageskål til bedstemors sovsekande. I entréen bliver man ført op til 1. salen via den charmerende trappe, og her venter der et badeværelse og et stort soveværelse, hvor både sengen og garderobeskabe nemt kan være.

Selve ejendommen er fra 1907, og hertil får man fornøjelsen af en dejlig, stor have, hvor der er gode muligheder for både havetelt, fodboldmål, urtebed, badebassin og hyggekroge. Derudover får man en terrasse og en større bebyggelse på grunden, der indeholder et udhus, et skur, to disponible rum, et fyrrum og en udendørs, overdækket opbevaringsplads.

Boligen er beliggende i et naturskønt område, og fra adressen er der direkte adgang til grønne vidder, trætoppe, dyreliv og gangstier, og for eksempel er der en række skove ganske tæt på. Folkeskoler, børnehaver, vuggestuer og supermarkeder ligger inden for få minutters kørsel, og byens forsamlingshus er kun 900 meter væk. Hammel og Hadsten kan nås inden for 15 minutter, og her finder man idræt- og kulturmuligheder, og hvis det er den helt store shoppetur eller de mange spisesteder, man søger, så kan man nemt drage til både Randers, Aarhus og Silkeborg på omkring 30 minutter.

Adressen her giver altså anledning til at kombinere den åbne himmel og de luftige omgivelser med de nærliggende byer samt de mange muligheder i de større jyske byer. Tøv ikke med at kontakte os, og så ses vi på Bøstrupvej 9!


Bøstrupvej 9, 8870 Langå
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
68
Grund:
1460
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus