fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

SOLGT!

Ejendom med gode muligheder

Her kan man skabe en drømmebolig, eller hvis man har lyst til at drive en gårdbutik eller hvad man har af projektideer, så er rammerne her. Der skal laves en del og man skal have hænderne skruet rigtig på til at udføre en del af arbejde, men stedet kan blive aldeles fortræffelig. Huset indeholder entre med indgang til køkken og stue, stor badeværelse, opgang til 1. sal samt udgang til bryggers. Fra bryggerset er der udgang til en gammel stald, med vandudsigt. Ydermere er der en stald mere med 1. sal hvor man kan gå ind fra gårdspladsen. Og endelig er der en garage som står separat. Det er en ejendom som der skal investeres noget i, men der er mange muligheder. Kør forbi og se ejendommen eller kontakt Brikk.

Velkommen til det skønne Odsherred, hvor der er tid til livet.


Bøsserup Mark 29, 4500 Nykøbing Sj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
192
Grund:
2869
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1860
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus