fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

NYDELIG VILA I NATURRIGE OMGIVELSER PÅ NORDFYN

Del bolig

Drømmer du og familien om at flytte på landet? Så er I kommet til det rette sted. På Bjerrumvej 18 lidt udenfor Otterup ligger denne fine villa med udsigt til åbne vidder, så langt øjet rækker.

Med en grundstørrelse på 2.246 kvadratmeter er her plads at udfolde sig på og rig mulighed for at indrette sig efter behov; her er udsigt til mange fredelige og solrige dage på matriklen. Der er en stor fritliggende garage og et selvstændigt bygget værksted.

Indenfor venter hele seks møblerbare værelser samt villaens rummelige stue. Hertil kommer boligens køkken, badeværelse, bryggers og viktualierum, mens førstesalen præsenterer sig med en rummelig repos og fem af de førnævnte værelser.

Huset er oprindeligt opført i 1902 og fremtræder med fine faciliteter. Boligens skønne stue præsenterer sig med brændeovn og udsigt over markerne, mens det hyggelige køkken byder på spiseplads, alt i hårde hvidevarer og god skabsplads.

Hertil kommer husets bryggers med vaskesøjle, håndvask og to kummefrysere foruden boligens flisebadeværelse med brus, udluftningsvindue, lyskilder i loftet og rigelig plads til at indrette sig med et badekar. Til sidst byder husets stueplan på et rummeligt soveværelse såvel som to disponible rum til opbevaring. Med hele fem værelser på førstesal er her mange indretningsmuligheder, mens skråvægge sikrer udsigt til aftenhimlen.

Bjerrumvej 18 byder på en fin beliggenhed, hvor de nærliggende marker indbyder til lange gå- og cykelture. Otterup er en hyggelig landsby med lidt over 5000 indbyggere, som er beliggende 15 km. nord for Odense og seks kilometer nordvest for Klintebjerg Fjordhavn ved Odense Fjord.

Her kan Sletten Nord Skole foruden børnepasning nås med få minutters kørsel, mens indkøbsmuligheder, bibliotek, idrætshal og øvrige fornødenheder også er at finde i nærområdet. Et oplagt udflugtssted er Otterup Naturskov, som nås med seks minutter kørsel, mens Otterup Lystbådehavn også er at finde inden for kort afstand. Trænger I til shopping, cafébesøg og spiseoplevelser, kan de hyggelige gågader i Odense Centrum nås med 20 minutters kørsel, mens Seden Strand ved Odense Fjord kan nås på 25 minutter.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Bjerrumvej 18, 5450 Otterup
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
218
Grund:
2246
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
1.623 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter