fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR VILLA TIL BØRNEFAMILIEN MED SKØN HAVE

Del bolig

Tag familien med under armen, når dagens fremvisning tager sit startskud i landsbyen, Tybjerglille Bakker, der ligger cirka 4,5 kilometer nordøst for Herlufmagle.
 
I mødes af en gedigen villa, der blev opført i 1975 og gennem de senere år moderniseret, så I mødes af villaens velholdte, imødekommende og moderne 193 kvadratmeter.
 
Villaen består af to niveauer: stueplan og førstesal. Stueplan er praktisk med den familiære atmosfære i centrum, hvoraf I kan se frem til en planløsning, der bl.a. byder på en entré, et brusebadeværelse, et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter og et værelse med rig skabs- og opbevaringsplads. Derudover kan I starte alverdens madprojekter op i det strømlinede køkken opført i hvide elementer med stålgreb og skuffer med plads til alt. I forlængelse af køkkenet ligger alrummet, der bades i naturligt lys, og her får I alle betingelser for at lade samtalen flyde rummene imellem.
 
Når opvasken er klaret, og maverne er mætte, kan I rykke videre ind i den store opholdsstue med træpilleovn, udgang til terrassen og trappe til førstesalen. På husets øverste niveau finder I tre store værelser samt endnu et badeværelse og en rummelig, lys og venlig repos - fra det ene værelse er der desuden udgang til den sydvendte, lukkede altan, som har en skøn udsigt over omgivelserne. Glæd jer til at udforske den 1.093 kvadratmeter store grund, som suppleres af endnu en ubebygget grund på 593 kvm, så det samlede grundareal er 1.686 kvm. Det er rigelig parkeringsplads til familiens biler.
 
Her får I glæde af en stor fliseterrasse mod syd samt en stor have, der er udsmykket med fine buske og høje træer - og græsset kan I lade vokse vildt med vilje, hvis I ønsker et naturskønt udtryk i baghaven.
 
Praktikaliteterne er ligeledes i top med et stort redskabsskur med plads til opbevaring af værktøj og havemøbler, samt et overdækket areal til fri afbenyttelse.
 
I kommer til at bo roligt og ugeneret i et trygt villakvarter, og byen omgives af åbne vidder og smuk natur, hvilket forstærker den landlige stemning. I landsbyen er der et hyggeligt fælleshus med spise- og musikarrangementer, udlejning af festlokale og aktivitetsrum. Hertil er knyttet en spændende naturlegeplads.
 
Ejendommen er beliggende området Ringsted – Haslev – Næstved. Og meget tæt på de mindre byer Fensmark, Herlufmagle og Glumsø, hvor der er både flere indkøbsmuligheder, samt biograf, café og togstation (35 min til KBH.). 
 
I nærliggende byer finder I kultur- sportstilbud samt folke- og privatskole og børnepasningsmuligheder.
 
I kan køre til de større byer Haslev, Næstved eller Ringsted på 15 - 20 minutter, hvor bylivet får lov til at folde sig ud. Skal I til København tager det en god times tid.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Bjergbakken 9, 4160 Herlufmagle
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
193
Grund:
1686
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
2.278 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus