fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Baunevej 26 udbydes nu en mulighedsrig villa, der byder jer velkommen med have, fuldmuret garage og et indretningsvenligt interiør. Villaen fordeler sig over 106 kvadratmeter og disponerer over tre soveværelser, entré, bryggers, badeværelse, køkken og en stor stue, der åbner op ud til terrassen.

Hjemmet er præget af plads til de praktiske elementer såvel som de hyggelige, hvor bryggerset eksempelvis præsenterer sig med vaskefaciliteter. Selve entréen kan udnyttes til fulde med en ordentlig garderobe og eventuelle kommoder til ekstra opbevaring. Badeværelset er holdt i et tidløst design med separat bruseniche og selvfølgelig et vindue, der sørger for et sundt indeklima. Køkkenet fremstår velholdt med optimal arbejdsplads: I dette rum har I muligheder for at udsmykke med en god spiseafdeling. I kan da også nemt skabe en åben forbindelse mellem køkkenet og stuen, så I skaber et endnu bedre flow i hjemmet. Stuen er holdt lys og åben med store vinduespartier, mens I kan nyde godt af den integrerede sofa: Her er der plads til afslapning. Vender I opmærksomheden mod soveværelserne, kan I drage fordel af disse nyttige rum, hvor det største endda er udsmykket med et stort skab.

Vender I blikket udenfor, kan I slappe af på den flisebelagte terrasse og i den frodige have. Denne er anlagt, så I kan slappe af helt ugeneret. Dette udeområde giver jer da også muligheder for at anlægge blomsterbede, køkkenhave eller bålsted: Eller hvad I ellers kan finde på. Garagen sikrer jer parkeringsmuligheder til cyklerne og bilen, mens den også kan huse værkstedet og haveredskaberne.

Som beboer på denne adresse befinder I jer i Ågerup, hvor I aldrig har langt til hverken indkøb eller bibliotek. Dette gør sig ligeledes gældende for skole og flere daginstitutioner, mens området sikrer jer muligheder for sport både helt lokalt og i Gundsølille. Ønsker I at komme ud og gå ture, kan I nyde det grønne i Ågerup Hundeskov, mens de kun 15 minutter til Roskilde sikrer jer kultur og shopping.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Baunevej 26, 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
818
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus