fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE HUS PÅ 14 HA NATURSKØN GRUND MED FREDSKOV

Del bolig

Vi byder nu indenfor i en villa, der kan det hele. Her får I et funktionelt hjem på en kæmpe grund, en unik beliggenhed og ikke mindst masser af charmerende detaljer, der giver huset kant og sjæl. Læs med her, hvor vi præsenterer Ballevej 40.

Huset, der daterer helt tilbage til 1825, fremtoner i en flot rød farve med sprossede vinduespartier, der giver et landligt og idyllisk udtryk. I kommer ikke til at lide af pladsmangel, hvis I flytter ind her, for udover det hyggelige hus, bliver I indehavere af omtrent 14,2 hektar naturrig og frodig jord.

I selve hoved huset vil også nemt kunne finde jer til rette. Her får I en rummelig og indbydende stue, der er åbnet op mod køkkenet, så I får fornemmelsen af at have køkken-alrum, alt med udsigt til søen foran huset. Rummet er lyst med blottede loftsbjælker og mange indretningsmuligheder, så I nemt kan etablere både sofaarrangement og spiseafdeling. I stueetagen finder I derudover et bryggers med meget skabsplads, samt en stor, praktisk baggang med plads til vaskesøjle. Fra entreen er der adgang til badeværelse med separat brus, samt trappe til 1.sal. Ovenpå finder I endnu en stor og anvendelig stue, et gæstetoilet samt to værelser. På grunden er der derudover placeret et anneks i to plan med gode indretningsmuligheder og et badeværelse med brus.

I virkelig gå i ét med naturen på dette dejlige sted, og I kan få plads til jeres udendørs hobbyer, dog er ejendommen ikke egnet til dyrehold som heste ect. I det store udhus kan I slippe kreativiteten løs og udnytte pladsen efter netop jeres ønsker og behov. Flytter I ind her, bliver naturen i sandhed jeres nærmeste nabo. Her ligger der nemlig frodige skovområder, søer og marker til alle sider, så I får ro til at komme ned i gear. I kan se på dyrene, der går og græsser, gå i det 33m2 store drivhus efter frugt og grønt, og få frisk luft i lungerne.

Dog skal hverdagen jo stadig køre rundt, og det kan den bestemt her. Tager I bilen kan I nemlig være i Ryomgård eller Kolind på kun fire minutter, og her finder I både skole, dagtilbud, indkøb, lokale etablissementer og ikke mindst Letbanestationen, som kan bringe jer til Århus på under en time. Der er indlagt fibernet, og der er generelt god mobildækning. Dette er en adresse på Djursland, der giver nem adgang til både by og natur. Alt i alt et hjem, der egner sig perfekt til naturelskerne, der ønsker masser af muligheder. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Ballevej 40, 8550 Ryomgård
Pris:
3.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Landbrug
Boligareal:
124
Grund:
142045
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1825
Ejerudgift pr. md.
1.804 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter