fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Nu har vi glæden af at kunne udbyde en arkitekttegnet villa på 157 kvadratmeter, der emmer af kant og karakter, og som tilmed råder over en solrig have med swimmingpool. Alt dette er naturligvis tilsat en rolig og familievenlig beliggenhed.

Del bolig

MEGET LAV M2 PRIS FOR SÅ STOR EN ARKITEKT TEGNET EJENDOM I BORUP

Bemærk: Varmeprisen i Borup falder med 5,5 % i 2022

Nu har vi glæden af at kunne udbyde en arkitekttegnet villa på 157 m2 samt en stor og meget brugbar højloftet kælder på hele 125 m2. Hele huset emmer af kant og karakter, og som tilmed råder over en solrig have med swimmingpool. Alt dette er naturligvis tilsat en rolig og familievenlig beliggenhed i Borup.

Ja, adressen er Bækgårdsvej 13, og villaen har ligget roligt og trygt her siden 1964 med et arkitektonisk udtryk, der er klassisk for byggeperioden. Lad os starte med at tage et kig på den 800 kvadratmeter store matrikel, for den vil sikre jer et godt udeliv med plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Her er selvfølgelig tænkt på det praktiske med både indkørsel og garage, men dertil kommer et fint græsareal, som ledsages af en stor og møblerbar terrasse, der er sydvendt. Men kronen på værket er uden tvivl ejendommens lækre swimmingpool, som er 1,20 meter dyb og over 50 m2 stort – perfekt til de hede sommerdage, når ungerne skal lære at svømme eller når I har grillmiddage med venner og familie.

I bydes indenfor i en veldisponeret bolig, der emmer af hjemlig atmosfære. Alle rum er lysfyldte, og flere med store vedligeholdelsesfri karnapvinduer, og regulære, hvorfor indretningsmulighederne er i top, og planløsningen egner sig til familier såvel som par i de fleste af livets stadier. Her venter nemlig tre separate værelser, hvilket giver plads til privatliv, men I snydes selvfølgelig heller ikke for dejlige opholdsmiljøer; mod vest ligger en hyggelig vinkelstue med pejs, og endnu en stue lægger sig mod syd med direkte udgang til terrassen og haven. Planløsningen afrundes med et fint og funktionelt køkken og et tidløst badeværelse, mens kælderen byder sig til med endnu et badeværelse samt diverse disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, bla en større gildesal. Her kan I praktisk talt få det præcis, som I ønsker.

Det hele toppes med en ganske attraktiv beliggenhed i Borup, som huser alle hverdagens fornødenheder. Med denne placering kan man på 5 minutters gang nå skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter eller dagligvarebutikker, og HT-station, og man er på motorvejen i løbet af 5 min. Som prikken over i’et kan I køre til Køge, Ringsted og Roskilde på mindre end 20 minutter, samt København centrum på under 1 time i bil og 45 min i toget.


Bækgårdsvej 13, 4140 Borup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
800
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus