fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

EN DEJLIG FAMILIEVILLA MED STOR SKØN SYDVENDT GRUND PÅ LUKKET VEJ I ASSENTOFT

Del bolig

Der er rigelig plads til familielivet her på Anemonevej 1, hvor der netop nu udbydes en pæn og velholdt 60’er-villa, der folder sig ud med både kælder og stueplan, som samlet set giver jer 220 etagemeter. Dertil kommer en sydvestvendt have, hvor den store fliseterrasse står helt klar til de kommende sommerdage. Velkommen hjem!

Boligjagten ender i en familievenlig kulisse, for huset ligger trygt og godt som et af de sidste på en blind vej i hyggelige Assentoft. Byen placerer sig kun en kort køretur fra bylivet i centrum af Randers, men samtidig kommer I helt tæt på naturen. Kvarterets villaveje grænser op til skoven, og herfra har I kort vej til de flotte stier, der leder jer mod fjorden. I det daglige står Assentoft også klar med både skole, hal, gode indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og pasningstilbud, så I kommer ikke til at mangle noget.

Villaen er opført i 1967, og den præsenterer sig på klassisk manér med en facade i gule mursten. Dertil kommer en flisebelagt indkørsel, en garage, et skur og den dejlige have, som ligger ugeneret på husets modsatte side. På den store græsplæne kan børnene frit løbe omkring og lege, mens I slår jer ned i solen på terrassen, hvor I også senere kan samles om aftenens grillhygge.

Bag villaens klassiske ydre venter de to etager, og hvis I starter i stueplan, kan I allerførst glæde jer over den gode planløsning. De 160 m2 fordeler sig blandt andet på en separat afdeling med gæstetoilet, badeværelse og hele fire værelser. Dertil kommer et rummeligt køkken, der åbnes direkte op mod alrummet, som ligger i åben forbindelse til stuen. Her er perfekte betingelser for det moderne familieliv, hvor I kan være sammen, selvom der på én gang laves aftensmad i køkkenet og lektier omkring spisebordet. Stuen fuldendes desuden af både en brændeovn og en lang række brede vinduer, der lader lyset strømme ind.

Til slut kommer kælderen med de praktiske bonuskvadratmeter, som råder over et vaskerum med toilet samt flere gode disponible rum med diverse indretningsmuligheder.

Lyder det som familiens nye boligkapitel? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag!
Anemonevej 1, 8960 Randers SØ
Pris:
1.676.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
160
Grund:
2230
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
2.734 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter