fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Nu kan I overtage nøglerne til dette stemningsfyldte rækkehus, beliggende i fredelige og familievenlige omgivelser for enden af en lukket vej - 5 km fra Århus C og 4 km fra Bellevue Strand.

Til ejendommen hører både en dejlig, lukket baghave samt en charmerende forhave, og bilen kan parkeres i den private garage. Herudover gode fællesarealer.

Rækkehuset indeholder en flot entré med indbygget garderobe og trappen op til første sal er med sin murstensvæg og ovenlysvinduer med til at forstærke hjemmets førstehåndsindtryk.

Stueplanen er opført med en lys og indbydende vinkelstue. Her strømmer lyset ind ad det store vinduesparti, hvor I tilmed har udgang til terrassen, og I finder jer nemt til rette, da rummet er meget indretningsvenligt med plads til både spiseafdeling og stort sofaarrangement, etc.

Køkkenet er funktionelt, og I får masser af opbevaring i skuffer og skabe, mens alle hårde hvidevarer selvfølgelig også er installeret. I trappeopgangen opstår der en let og lys atmosfære med ovenlysvinduer, ligesom murstensvæggene giver lidt kant til indretningen. Første sal præsenterer sig som en hyggelig soveafdeling, med tre værelser med skabe samt et badeværelse, og dertil råder husets 166 etagemeter over en fuld anvendelig kælder med endnu et badeværelse samt flere disponible rum.

De fine udearealer, som er velholdte og med masser af fuldt opvokset beplantning, fordeler sig med fin forhave og en dejlig sydvendt lukket baghave samt fælles græsplæne. Kvarteret er charmerende og ideelt for børnefamilier; der ligeledes har mulighed for at mødes til fælles spisning en gang om måneden. Der hører en privat garage til rækkehuset og en udendørs parkeringsplads.

Det gamle Vejlby er en skøn og hyggelig oase, der bærer præg af tidligere at have været en landsby. I dag med gymnasium, daginstitutioner og skoler tæt på og Bellevue Strand blot 4 km herfra. Ligeledes en attraktiv beliggenhed for jer, som holder af en aktiv fritid, da Vejlby Risskov Hallen og tilhørende boldbaner ligger få hundrede meter væk. Indkøbene kan klares på 5 minutters gang til Rema 1000 og 10 minutter til Veri-Centret. Og med cirka et kvarter i bil til Århus C er alle midtbyens tilbud også lige i nærheden, som ligeledes kan nås med de mange busforbindelser, som findes meget tæt på.


Amtoftvej 10, 8240 Risskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
103
Grund:
257
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus