fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

I denne 4-værelses lejlighed er velindrettet. Den har en delevenlig planløsning, og den er perfekt til bl.a. familier og studerende, både i indmad og beliggenhed. Den er til dem der ikke vil gå på kompromis med begge.

Lejligheden har en god beliggenhed på Ægirsvej 35 i Randers, og placeringen har meget mere at byde på.Denne beliggenhed lidt udenfor byen er perfekt til dem, der gerne vil bo centralt, men ikke vil have al larmen. Men selvom den ikke ligger i Randers centrum, er der ikke langt til noget som helst, der er både restauranter, supermarkeder og andre butikker lige i nærheden. desuden er der 5 minutter til Randers midtby, hvis man skulle savne byen. Lejligheden ligger også genialt, når det kommer til uddannelser i alle aldre, børnehave, folkeskole og gymnasium ligger kun 5 minutter væk, og VIA University ligger små 10 minutter væk. Beliggenheden er altså perfekt, da man kan komme væk fra byens larm, uden at man skal gå på kompromis med transporttiden i dagligdagen.

Lejligheden selv går heller ikke på kompromis nogen steder, med lækker lukket altan, delevenlig planløsning, lyse værelser og flotte lyse gulve. Entreén og gangen er indbydende, og giver et godt førstehåndsindtryk af den fine lejlighed. Det store køkken er holdt i et tidsløst hvidt design med sort bordplade, det er både velindrettet og nemt at holde, der medfølger desuden en opvaskemaskine. Badeværelset har fine lyse klinker, har godt med plads, og er også nemt at holde. Planløsningen viser sig også med et bryggers, som er funktionelt og indeholder vaskemaskine, og dertil kommer de tre lyse værelser, hvoraf to har indbyggede skabe. Stuen er stor, åben og dejligt lys, med god og behagelig indretning, der er derfra også udgang til den dejlige lukkede altan, der har god udsigt over det grønne område nedenunder.

Denne lejlighed er altså kompromisløs med både det fede indhold og en genial beliggenhed, og er til dem, der ikke vil gå på kompromis med noget, når det kommer til deres bolig.


Ægirsvej 35, 2. th., 8920 Randers NV
Pris:
928.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
90
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
2.102 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus