fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, STILREN VILLA MED SOLRIGT UDELIV OG IDEEL PLACERING I HYGGELIGE ÅSHØJE

Del bolig

I rolige, børnevenlige omgivelser med behørig afstand til natur og alle hverdagens fornødenheder ligger en velholdt, lysfyldt villa. På adressen kan I, foruden stilrene elementer, nyde et solrigt udeliv, der kan samle store og små i solens stråler. Velkommen! Der er på adressen tale om et lyst hjem fra 1961, der grundet løbende moderniseringer præsenterer sig yderst velholdt. I huset kan I bl.a. nyde nyere vinduer, mens der udendørs udfolder sig en solrig, overskuelig have, der giver jer et utal af farver hele året rundt. Her er nemlig fin beplantning og plads til både leg og afslapning. Her kan ungerne få plads til fodboldmål og trampolinen, mens terrassemiljøerne mod vest og øst giver jer mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. Udendørs er der også et stort lyst udhus, som kan bruges som både kontor og eller et ekstra værelse. Indendørs venter 105 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I se frem til en herlig loftshøjde og en god harmoni mellem inde- og udelivet. Huset præsenterer sig med en fin entré, der giver god plads til opbevaringen. I husets hjerte kan familien glæde sig over åben forbindelse mellem køkken og stuemiljø. I stuen bidrager den skønne vinduesvæg til et fantastisk kig til naturen udenfor, mens I samtidig herfra kan skabe fri passage ud til den vestvendte terrasse. Om vinteren kan I derimod hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i pilleovnen, der akkumulerer en masse varme til boligen. Køkkenet er opført i et strømlinet design med velholdte elementer og alle hårde hvidevarer. Herfra kan I atter skabe kontakt til udelivet ved at åbne ud til den anden terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes. De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode soveværelser, hvoraf der er store brugbare hemse i 2 af dem. der alle drager fordele af lyset fra ovenlysvinduer. Huset rummer hertil et bryggers og et lyst badeværelse. På denne adresse kan I nyde en børnevenlig placering med nær afstand til natur og alle hverdagens gøremål. Her kan ungerne nyde en velanlagt, sikker cyklesti, der fører dem direkte til skole. I nærområdet er der planlagt et hyggeligt gadekær med dam og legeplads, mens der i september iværksættes et fællesområde, der med garanti bliver et dejligt samlingssted for områdets beboere. 1,6 kilometer fra huset kan dagligvareindkøbene klares, mens nærområdet tilmed tilbyder ridecenter, en aktiv legegruppe for hjemmegående børn, idrætsfaciliteter og take-away-muligheder. Skøn natur kan nydes i den nærtliggende skov, der inviterer til et hav af gåture i det fri.
Åshøjvej 32, 4600 Køge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
865
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus