fbpx
Plantegning Zoom

ETVÆRELSES LEJLIGHED MED GOD BELIGGENHED

Del bolig

På Årestrupsvej 4 udbyder vi hermed en ideel single- eller studiebolig - denne lejlighed råder over 43 ideelt udnyttede kvadratmeter, og beliggenheden sikrer en nem og bekvem hverdag i et roligt nabolag tæt på Aalborg C. 


Hoveddøren åbner op til en entré, og herfra er der videre afsæt til resten af lejligheden, som fremstår hyggelig, lys og velindrettet. Badeværelset har en god størrelse og står således både med vaskemaskine, separat bruseniche, væghængt toilet og vaskemøbel til opbevaring af toiletartikler. Resten af boligens kvadratmeter fordeler sig over ét stort opholdsrum, hvor der er plads til sove-, spise- og sofaafdeling, mens køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med alt i hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads.


Lejligheden ligger i en klassisk og sund ejendom fra 1967. Der er gode parkeringsmuligheder til både bilen og cyklen, og på de hyggelige fællesarealer er der både plads til aktiviteter og afslapning såvel som grillmiddage under åben himmel. 


På denne adresse får du både offentlig transport og indkøb helt tæt på. SPAR ligger få meter fra hoveddøren, og her er indkøbene hurtigt klaret. Hvis du derimod vil nyde Aalborgs charmerende centrum, er det kun 3 kilometer, der skiller jer ad. Her venter dig et væld af shoppingmuligheder, og den ene spændende butik efter den anden dukker op. Du kan også slænge dig i stolen ved en af de mange caféer og nyde bylivet eller gå en tur langs havnepromenaden, der især i sommermånederne summer af liv. 


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Årestrupsvej 4, 1. mf., 9000 Aalborg
Pris:
665.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
43
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
1.620 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter