fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Her får man alt hvad hjertet begære!

Del bolig

På Ålekistevej 172 udbydes denne veldisponerede og strømlinede lejlighed, som henvender sig til alt fra singlen og parret til førstegangskøberen og forældrekøbet; den placerer sig ligeledes tæt på centrum af København med alle muligheder inden for rækkevidde. Hvad mere kan man ønske sig?

Boligen rummer 78 kvadratmeter, som fordeler sig på en entré, et badeværelse, et værelse samt hjemmets største rum, der rummer både stue, alrum og køkken i et. Særligt dette rum vil komme til at agere som boligens hjerterum, hvortil lysindfaldet fra vinduerne mod øst og vest sikrer jer heldagssol og en yderst indbydende stemning. Ved entréen, som er stort nok til at kunne rumme et møbel eller to, således jakker og sko kan gemmes af vejen, når de ikke længere er i brug. Også badeværelset står her skarpt frem med sit strømlinede inventar, gode størrelse og separate bruser. Den samme minimalistiske stil føres med videre ud i køkkenet, hvor der igen er sørget for plads til opbevaring, således jeres hverdag kan foregå gnidningsfrit uden for meget rod og forstyrrelser. Køkkenet er fra 21 og er med opvaskemaskine og plads til vaskemaskine hvis dette ønskes. 

Lejligheden er beliggende i en lettere modernistisk ejendom fra 1988, hvor hver etage forbindes af en rummelig fælles terrasse, der særligt i sommermånederne vil komme jer til gode, da der er plads til et mindre siddearrangement. Hver etage kan nås fra trappen samt den praktiske elevator, hvilket vil gøre hverdagen med store indkøb nem og bekvem. Som de kommende ejere får I ligeledes adgang til en række fælles udearealer, som både tæller parkeringsplads og et grønt haveområde.

Denne beliggenhed er perfekt til jer, der gerne vil bo centralt samtidig med at have muligheden for at kunne trække sig tilbage i både private og grønne omgivelser. I befinder jer i gåafstand til de grønne og maritime omgivelser ved Damhusengen og Damhussøen, samtidig med at centrum af København kan nås på ingen tid både på cykel eller med S-tog fra den nærliggende Jyllinge Station - 7,5 minuts gang til Vanløse metro. Hertil byder nærområdet på både supermarkeder, restauranter og flere takeawaysteder.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

HUND IKKE TILLADT

Ålekistevej 172, 2. 23., 2720 Vanløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
78
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus