fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG ETPLANSVILLA SOM SKRÆDDERSYET TIL BØRNEFAMILIEN

Del bolig

Bolig og beliggenhed går op i en højere enhed her på Ågeruphøj 59, for begge dele er som skræddersyet til børnefamilien. Boligpakken byder på en lys og velindrettet etplansvilla opført i 1996, og den ligger i de trygge rammer af en lukket villavej midt i den hyggelige by, Ågerup. Her er tale om en lille satellitby til Roskilde, så der er nem adgang til job og byliv, og i det daglige står Ågerup til rådighed med alt, hvad I har brug for; I har daginstitutionen lige om hjørnet, der er 450 meter til indkøbsmulighederne i det lille bycenter, der er gang i foreningslivet, og der er kun 1,5 kilometer til Lindebjergskolen en smule nordpå.

Hjemme på den lukkede villavej ligger huset fredeligt med grønne fællesarealer i forlængelse af baghaven, og I kommer til at bo dejligt ugeneret. Her bydes I velkommen af en yderst velholdt gulstensvilla, og ligeledes i gule mursten er der opført en dobbelt carport med plads til bilerne, samt et udhus i forlængelse. Derudover har huset også selskab af en herlig have, der står klar til sommerdagene. Scenen er sat for grillhygge på den lækre, sydvendte træterrasse, mens en stor, græsplæne giver plads til børnenes boldspil.

Bevæger I jer indenfor, møder I 167 kvadratmeter med en smagfuld indretning og ikke mindst en lys og venlig atmosfære - her er det nemt at føle sig hjemme. Det er en rummelig entré, der står for det gode førstehåndsindtryk og giver jer en smagsprøve på et hjem, der er indrettet med pæne, lyse materialer. Herfra er det en veldisponeret planløsning, der bl.a. råder over to badeværelser og hele fem værelser, hvilket giver rigelig plads til den store børnefamilie. Det ene soveværelse ligger desuden i forbindelse med sit eget badeværelse - en oplagt forældreafdeling!

Derudover er der sørget for god plads til at være sammen, for boligen fuldendes af både et dejligt køkken-alrum og en rummelig stue, som tilsammen udgør en indbydende kulisse for familielivet. Som prikken over i’et åbner to terrassedøre herfra op til udelivet i den solrige have.

Velkommen hjem!
Ågeruphøj 59, 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
167
Grund:
955
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1996
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus