fbpx

De 3 Bedste Ejendomsmæglere ifølge Trustpilot

Del denne artikel
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Trustpilot er et godt sted at finde information om en virksomhed, da siden udelukkende består af brugeranmeldelser, hvilket giver et ærligt og troværdigt billede af brugernes oplevelser. Ifølge anmeldelserne på Trustpilot er de 3 bedst vurderede ejendomsmæglere, Place2live, Brikk og RealMæglerne. De har alle en score på lige under 5, som er det højeste antal stjerner, man kan give. 

I denne artikel kan du læse om de gode og dårlige ting, som brugerne har oplevet og få et samlet overblik over de 3 ejendomsmæglere gennem købernes og sælgernes øjne.

1. Place2live 

Place2live er en ejendomsmæglerkæde, som blev grundlagt i 1974 og de ligger lige nu på 1. pladsen på Trustpilot med en score på 4,9/5 stjerner, hvor 89% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser

Langt de fleste anmeldelser er positive og brugerne giver topkarakterer for de gode oplevelser, de har haft med Place2live. Generelt er der mange som skriver, at de har haft hurtige salg af deres boliger og at teamet, både mæglere og sagsbehandlere, har været meget professionelle, engagerede og servicemindede. Der har været god vejledning og løbende information til boligsælgerne og de har følt sig i trygge hænder under hele salgsprocessen. Mange brugere nævner også at mæglerne er gode til at følge op på fremvisninger og til at holde sælgerne opdaterede. 

Negative anmeldelser

Place2live har meget få negative anmeldelser på 1 og 2 stjerner, så der er tale om få dårlige oplevelser hos brugerne. I anmeldelserne bliver der bl.a. skrevet at sagsopfølgningen er langsom, nogle har oplevet dårlig kommunikation mellem mæglerne og nogle har følt sig dårligt behandlet som potentielle købere.

2. Brikk 

Brikk blev grundlagt i 2019 og er trods sin unge alder allerede på 2. pladsen på Trustpilot med en score på 4,8/5 stjerner, hvor 90% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser

Brikks anmeldelser er utroligt positive, og generelt skriver brugerne at de har haft fantastiske oplevelser med Brikk til både køb og salg af bolig. Der gives stor ros til ejendomsmæglerne og resten af teamet for deres professionelle og dedikerede arbejdsgang, samt mæglernes realistiske og gode vurderinger af boligerne. Brugerne oplever god kommunikation med hurtige svar på deres spørgsmål og nem kontakt til teamet. Servicen er i topklasse og mange nævner også, at de oplevede et hurtigt salg og efterfølgende sagsbehandling af deres bolig. Effektiv og tryg proces samt professionel rådgivning er også ting som går igen i mange anmeldelser. Den konkurrencedygtige pris, som er en del lavere sammenlignet med de traditionelle ejendomsmæglere, fremhæves også af mange brugere. 

Brikk Hub er en hjemmeside, hvor sælgeren kan følge med i alt vedrørende boligsalget, og flere nævner, at denne side gav et godt og overskueligt overblik over hele salgsprocessen. Lau skriver bl.a. at “Brikks systemer gjorde hele processen lettere. Jeg var stor fan af at kunne følge med i statistikkerne omkring salget, hvilket jeg gjorde på næsten daglig basis og at man kunne få direkte digital feedback fra dem der havde set boligen.” – 5/5 stjerner, 12. december 2020.

Brikks nyskabende og moderne koncept med ekstra online markedsføring nævnes mange gange i anmeldelserne, og Masja skriver bl.a. om Brikk at “de er fulgt med tiden, og bruger det til at sælge huse effektivt og til en virkelig skarp pris.” – 5/5 stjerner, 16. maj 2021.

Negative anmeldelser

4 stjerner er det laveste, som brugerne har givet Brikk – der er altså ingen direkte negative anmeldelser. En bruger skriver dog at de savnede en mere officiel afslutning på processen og en anden ønskede bedre billeder af boligen og plantegningen.

3. RealMæglerne 

RealMæglerne er en ejendomsmæglerkæde, som blev grundlagt i 1988 og indtager 3. pladsen på Trustpilot med en score på 4,8/5 stjerner, hvor 86% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser

Generelt er de fleste brugere meget tilfredse med RealMæglerne.

Ligesom Brikk og Place2live, nævner mange brugere at de oplever et hurtigt salg af deres bolig. Teamet beskrives som professionelle, dygtige og med styr på sagerne. Kommunikationen er god og brugerne får løbende information og hurtige svar på spørgsmål. Forløbet er trygt, fotografen er dygtig og der er god og realistisk rådgivning og vurdering fra mæglerne. Mange skriver at de kun kan give deres bedste anbefalinger til RealMæglerne. 

Negative anmeldelser

RealMæglerne har en del negative anmeldelser på 1 stjerne, som udgør 10% af deres samlede anmeldelser, og de bygger på en masse forskellige dårlige oplevelser hos brugerne. En bruger skriver, at hun ikke får tilstrækkelig information omkring vigtige ting under salgsprocessen. Nogle har oplevet lang svartid på mail og dårlig behandling som mulige købere. Andre har oplevet at de ikke blev taget seriøst og var generelt utilfredse med forløbet. 

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Troværdige anmeldelser er fundamentet på Trustpilot, og derfor har de forskellige tiltag, for at sikre at anmeldelserne afspejler reelle oplevelser. For det første kan alle skrive en anmeldelse, som altid er ucensureret. Derudover samarbejder Trustpilot med stærke partnere om en klar åben- og troværdighed. For at undgå falske anmeldelser, bruger de et scanningssoftware, som altid er på vagt over for snyd og overtrædelse af deres retningslinjer. Forbrugere og virksomheder kan også indberette og rapportere anmeldelser, som vil blive undersøgt af deres content integrity-team. Du kan altså roligt stole på, at anmeldelserne på Trustpilot er ægte og reelle. 

Hvilken ejendomsmægler skal jeg vælge?

Det kan måske være svært at beslutte sig for hvilken ejendomsmægler, du skal vælge, når din bolig skal sælges. Skal du gå med de gamle og traditionelle mæglere som Place2live og Realmæglerne, eller skal du gå med den nye spiller i branchen og vælge Brikk? 

Brikk er en kombination mellem en traditionel og en digital ejendomsmægler, så det vil sige, at du stadig får en fysisk mægler ud, men alt det unødvendige ved den gamle ejendomsmægler-struktur er skåret fra, og derfor sparer du en masse penge. 98% af alle boligkøb starter i dag online, og derfor har Brikk 100% fokus på digital markedsføring af din bolig på forskellige online platforme, og dette er selvfølgelig altid med i prisen, uden at det koster ekstra. 

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg en ejendomsmægler?

Der er mange forskellige måder at vælge en ejendomsmægler på. Når du leder efter den rette mægler kan du bl.a. kigge på anmeldelser, priser og liggetider, for at finde ud af mere omkring mæglerens arbejde. Ved at undersøge de forskellige ejendomsmæglervirksomheders anmeldelser kan du bl.a. få en bedre forståelse for, hvordan tidligere boligsælgere- og købere har oplevet både servicen og processen. Derfor kan det være en god idé at undersøge særligt anmeldelser, når du leder efter en mægler.

Hvilke ejendomsmæglere er bedst anmeldt?

De 3 bedst anmeldte ejendomsmæglere på Trustpilot er Place2live, RealMæglerne og Brikk.

Hvorfor bør jeg vælge en ejendomsmægler med gode anmeldelser?

Der er en forskellige grunde til, at du bør overveje at vælge en ejendomsmægler med gode anmeldelser i din bolighandel. Først og fremmest er det en stor beslutning at sælge eller købe en bolig, og derfor er det vigtigt at have en ejendomsmægler tilknyttet der både er professionel, og som giver dig tryghed gennem processen. Ved at undersøge f.eks. Trustpilot kan du få en god fornemmelse af, hvordan andre oplever servicen hos de forskellige mæglere. Derudover kan det være en større omkostning at have en ejendomsmægler tilknyttet i sin bolighandel, og derfor kan det også være en god idé at undersøge bl.a. anmeldelser, for at finde ud af hvilken mægler der er den bedste investering.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *