fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! I Skals finder I denne hammerflotte villa, der kombinerer modernitet og funktionalitet. Vi byder jer hermed velkommen til den ideelle bolig til familien med eller uden børn, som ønsker at slå sig ned i et hjem rigt på kvaliteter.

Del bolig

I hjertet af Skals finder I denne gennemrenoverede villa fra 1922. Skals er en aktiv by, med et stærkt foreningsliv, samt alle dagligdagens praktiske nødvendigheder. Herunder Skals skole, som går fra 0. - 9. klasse, en stor Spar-butik, gode busforbindelser, svømmehal, sportshal osv - altsammen indenfor 5 min. gang.

En kort cykeltur via banestien, vil hurtigt afsløre den fantastiske natur lige udenfor byen, med bl.a. fjorden og Skals ådal, samt mountainbikeruter osv.

Skals ligger ca 10 min. bilkørsel fra viborg.

Villaen er løbende moderniseret med bl.a. gulvvarme og lavenergi-vinduer samt vandskurede vægge, og fremstår lys og indbydende, med respekt for den originale stil - herunder stuklofter og fyldningslåger.

De 119 kvadratmeter er særdeles godt udnyttet, og stueetagen byder bl.a. på stor stue i direkte forbindelse med rummeligt køkken, stort badeværelse med spabad, samt bryggers med vaske/tørrearrangement. I forgangen fører en flot svungen trappe til 1. salen. Her findes der, et anvendeligt repos, et stort soveværelse med udgang til balkon, to gode børneværelser, samt et lidt mindre kontor/børneværelse. Alle fire værelser fremstår lyse og indbydende.

På bagsiden af villaen findes der en skøn og ugeneret have, med gamle syrener, og en vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fred og ro.


Hovedgaden 37, 8832 Skals
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
119
Grund:
479
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1922
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus