fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velkommen til Godthåbsvej 11 i Herning, på denne fremragende adresse ligger en formidabelt rækkehus, som nu kan blive jeres nye hjem. Huset er perfekt til familien, parret eller den enlige.

Del bolig

Velkommen til Godthåbsvej 11 i Herning, på denne fremragende adresse ligger et formidabelt rækkehus, som nu kan blive jeres nye hjem. Huset er perfekt til familien, parret eller den enlige, som ønsker sig dejligt med plads i en ejendom, placeret centralt i Herning.

Udvendigt bydes I velkommen af den fine facade, som slår tonen godt an for resten af hjemmet. På den anden side af huset findes en pragtfuld have med en naturskøn indretning, og området er let indrammet, perfekt til at nyde godt vejr uforstyrret. Mellem ligger et dejligt terrasse område, hvor ligeledes man kan opholde sig.

Indvendigt finder I veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 etager. På stueetagen findes køkkenet, som er holdt i behagelige nuancer med et skønt klinkegulv, alt sammen indrettet på en måde der udnytter rummets plads optimalt. Herfra har I adgang til den glimrende vinkelstue rummet er lyst med en hyggelig brændeovn til de kolde måneder. Grundet stuens dynamiske indretning kan man naturligt opdele i ophold- og spisestue. På den anden side af den indbydende entré findes et dejligt værelse, som er en-suite med et depot og badeværelset. Badeværelse er skønt indrettet med god plads og separat brus. Op af trappen findes en anvendelig repos med skunk samt 3 gode værelser.

Hjemmets placering er i sandhed noget at skrive hjem om – med en beliggenhed i et attraktivt villakvarter tæt på natur, vil I her nemt kunne finde jer til rette i de rolige omgivelser. Med denne adresse medfølger også bekvemmelighed, med indkøb der ligger nede af vejen, samt kun 1,5 kilometer til både skole, institution og Herning station i forbindelse med resten af Herning midtby. Pendler man? Er der desuden kun 5 minutter til Herning motorvejen.


Godthåbsvej 11, 7400 Herning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
114
Grund:
356
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1926
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus