fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN 60’ER VILLA MED GOD PLACERING I VIBORG

Del bolig

Velkommen til Bygtoften 11 i Viborg – en pragtfuld 1-plansvilla som nu kan blive jeres. Hjemmet er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig en veldesignet villa med mange muligheder og god plads.

Boligen blev opført i 1967, men fremstår stadig fantastisk flot både indvendigt og udvendigt. Fra første øjekast føler man sig fremragende budt velkommen af den fine indkørsel, hvor der er god plads op til carporten. Til bopælen er en stor skøn have, hvor der er plads til både leg og ophold helt ugeneret. Der er ihvertfald rig mulighed for leg og spil på det store græsareal på den ene side af huset. På den anden side af huset har man muligheden for ophold på de delvist overdækkede syd-vestvendte terrasser. Da man har let adskilt de to områder, kan I langt mere uforstyrret af leg at opholde jer på terrassen.

Indvendigt i villaen bydes man velkommen af den rummelige entré, som man har direkte adgang til fra carporten. Man har ligeledes en separat indgang til det disponible rum, et værelse og bag-indgangen. Køkkenet er holdt i en lys og varm stil, og det er lavet som alrum, så rummet får en dejlig åben atmosfære – køkkenet er lavet så køkkenøen fungere som en lille skillevæg, hvilket gør, at man har mulighed for at koncentrere sig om madlavningen uforstyrret – uden at miste den åbne og luftige fornemmelse som køkkenalrum har. Stue-delen er rummelig og byder på rigeligt lys. Derfra har man, gennem et sæt dobbeltdøre i fransk stil, adgang til en stor stue, der i sandhed imponerer med det store vinduesparti på næsten hele den ene facade – samt en elegant integrerede brændeovn. I forbindelse med denne stue ligger et værelse, med to andre værelser på den anden side af alrummet – får I dermed en skøn mulighed for at lave en voksen- og ungdomsafdeling. Til sidst byder det indre på to dejlige badeværelser med separat brus. Det ene har en klassisk lidt rustik hvid stil, imens det andet har en moderne lys stil med ægte marmor.

Villaens beliggenheden er også helt i top – med en placering på hjørnet i et roligt beboerområde er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Hverdagen bliver, med denne beliggenhed, nem for den travle familie, da der er både indkøb, institution, foreningsliv, skole og universitet indenfor 2 kilometer af boligen. Hjemmet ligger også fantastisk centralt, med kun 2,5 kilometer til Viborg Station, hvorfra der er adgang til både Aarhus-Langå og Struer banen.


Bygtoften 11, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
171
Grund:
790
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus